tisdag 5 juli 2011

Nyårsbudskap till Mänskligheten!

Kära Systrar och Bröder!

Ett föråldrat tredimensionellt materiellt tänkande, som endast är byggt på historia, har nått sitt slut. Det finns inte längre plats för det Newtonska mekaniska tänkandet som sedan 1600-talet har dominerat vetenskapen.

Den jordiska civilisationen befinner sig på tröskeln till en ny era, en ny tidsålder, en ny utvecklingsfas ur medvetenhetssynpunkt. Kvantfysiken, det universella tänkandet kommer att ersätta den traditionella synen på skapelsen och dess uppkomst.



Vår materiella värld har hitintills präglats av miljöproblem, samhällsproblem, ekonomisk kris, ökad arbetslöshet, våld, destruktivitet mm, vilket bottnar i okunskap, omedvetenhet om livet, skapelsen i sin helhet.



Egoismen, maktintresset, girigheten, själviskheten, fåfängan, har varit dominerande i människornas sinne och skall nu ersättas av harmoni, gemenskap, omtänksamhet, osjälviskhet och strävan att uppnå en högre kvalitativ femdimensionell kvantmedvetenhet. Endast då kan vi kalla oss för människor och överleva på jorden som civilisation.



Om vi fortsätter i samma spår som hitintills, kommer större delen av jordens befolkning att stagnera i sin universella utveckling. Ett samhälle som övervägande bygger på ett föråldrat paradigm (tankemönster) är dömt till att misslyckas och går under liksom tidigare samhällen, tidigare civilisationer har gjort.



Vi erbjuder alla som vill förändra sitt liv, sin livssituation ett utvecklingsprogram som är baserat på CelesteMetoden®.



CelesteMetoden® är utvecklad av L'Académie Internationale de Culture Humaine Intégrale A.I.C. (Den Internationella Akademin för Total Mänsklig Kultur) och utgör inkörsporten till en högre kvalitativ, femdimensionell kvantmedvetenhet, dvs. till Mästerskap i Livet.

Ett sådant medvetenhetstillstånd innebär uppgradering och synkronisering av hjärnans - hjärndatorns olika funktionalitet.



Endast en sådan människa kan kalla sig för UNIK

1. Universell

2. Neutral

3. Integrerad

4. Kommunikativ


Vi talar inte längre om IQ, EQ eller SQ som hitintills har varit mått på en viss begränsad intellektualitet, utan om snabba och långsamma hjärnor. Hur snabbt informationen färdas från det undermedvetna – omedvetna till det dagsmedvetna. Ett sådant tillstånd kan man bara uppnå genom kontinuerlig träning.

Vi använder idag ca 17 % av vår hjärnas, hjärndators totala kapacitet medvetet enligt neurovetenskapen. 83 % av vår hjärnas kapacitet är helt outnyttjad.


Genom att vi lär oss nyttja mer av hjärnas dolda kapacitet enligt CelesteMetoden® kan vi förutse olika händelser, innan de har hunnit manifestera sig tredimensionellt, materiellt. Vi kan se orsakssammanhanget bakom varje tanke som leder till händelser, situationer. Därigenom kan vi undvika att begå större misstag, vilket skapar oss lidande, problem av olika slag.

En förändrad medvetenhet spar både energi och gör att vi kan prioritera det som är viktigast i livet, nämligen att lära känna oss själva och förstå hur livet, skapelsen fungerar i sin helhet.



Vi måste släppa greppet om det förflutna som håller oss fastkedjade i ett föråldrat tankemönster och se livet, skapelsen ur ett högre kvalitativt perspektiv.



Energin och informationsflödet från centralsolen (centraldatorn) till vår egen sol ökar successivt, vilket tvingar oss till att omstrukturera vår tankeverksamhet. Den mänskliga hjärnan, hjärndatorn måste anpassas till denna ökade energi och informationsflöde för att kunna fungera som en slags transformator, sändare och mottagare av högre kvalitativ informationsstruktur (matris).


En energi och informationshöjning innebär även en eskalering av psykiska och psykosomatiska problem för dem som klammar sig fast vid det gamla, föråldrade, förgängliga mönstret. De som tror att såsom har det varit hitintill kommer även att gälla i framtiden.



Framtiden är produkten av hur vi tänker och handlar här och nu (i realtid). De som har gått vilse i historiens, i traditionens labyrint, den har svårt att hitta vägen till frihet.



För att förändra världen måste vi först förändra oss själva.



Det är vår eget tänkande och handlande som bestämmer vad som är vår verklighet.



Ett medlemskap i A.I.C. är början till en förändrad medvetenhet och Mästerskap i Livet.



http://www.human-academy.com/medlemskap.asp



Sandor A Markus