tisdag 5 juli 2011

Förändra Ditt liv med CelesteMetoden

Förändra Ditt liv genom att förändra Dina Tankar

Vi ställer en enkel fråga…

Varför tror Du att vissa människor är mer framgångsrika i livet än andra när det gäller att förverkliga sina drömmar och att nå det mål som de har tänkt eller drömt om?

Varför vissa inte lyckas med någonting i livet, vad de än ta sig till, medan andra kan förvandla allting till guld?Är den rena slumpen eller är bara tur?
Finns det någon högre makt eller kraft som styr vårt liv, eller styr vi det själva?
Vissa är födda med bra genetiska förutsättningar, medan andra dras med olika slags hälsoproblem. Tänk om det skulle finnas någon vetenskaplig metod som skulle kunna hjälpa Dig att förverkliga alla dina önskemål i livet?

När du ta del av vårt kursmaterial kommer du att förstå att de upptäckter som har gjorts beträffande universum, har gjorts av kvantfysiker som i början inte trodde själva på det som de har kommit fram till genom forskning. Upptäckter som visar hur våra tankar blir till verklighet.
Är inte detta precis vad du letar efter?
Hemligheten bakom all framgång i livet handlar om att lära känna oss själva, våra inre resurser. Hur vi kan bemästra våra tankar och därigenom våra känslor och använda det på ett konstruktivt sätt.

Den snabba utvecklingen som sker i samhället, i världen kräver ett helt ny paradigm, en ny tankestruktur, än vad vi har varit vana vid hitintills.

Gå in på vår hemsida och läs mer om det vad vi kan göra just för dig.

Nå Kvantmedvetenhet via CelesteMetoden!

99,9% av all vetenskap i den 20: e århundradet är osynlig för våra fem sinnen.
Vi upplever endast toppen av ett isberg ur medvetenhetssynpunkt.
Vi befinner oss mitt i en av det största paradigmskifte mänskligheten någonsin stött på. Vi ser slutet på Newtons mekaniska världsbild som håller på att ersättas av den nya världsbilden som visar att vi är ingenting annat än ett sammankopplade enhet av medvetenhet, och den delen är ingenting annat än energi och information. Newtons världsuppfattning dikterade vår världsbild i mer än 300 år. Han förklarade att allt är mekanisk och fungerar som ett urverk. Vetenskap var endast baserad på observation av skeendet, som kan upprepas av oberoende människor över hela världen. I slutet av 1900-talet upptäckte man s.k. subatomära partiklar, vilket förändrade hela Newtons mekaniska världsbild, Forskare inom kvantfysiken upptäckte att subatomära partiklar inte var partiklar utan vågor. De såg ut som partiklar i själva obervationsögonblicket, men när man mätte dem visade sig vara vågor. Kvantteorin har ändrat på allt det som inom traditionell fysik hitintills har betraktats som mekanisk företeelse till ett nät av medvetenhet. Allt är både energi och medvetenhet. Inom den traditionella fysiken har man enats om att observatören och objektet som den observerar är sammankopplade företeelse.Vad som följer av denna nya förståelse är ett helt nytt sätt hur vi måste ta itu med den värld som vi uppfattar som vår verklighet.
Vår föråldrade synsätt med en objektiv syn på världen måste ersättas med en ny modell som anger att allt i grunden är subjektivt. Först i observationsögonblicket blir den till ett objektiv verklighet.