tisdag 5 juli 2011

Kulturell Ekologi

Ordet ”KULTUR” så som de har tolkats har blivit helt missuppfattad.

KULTURELL EKOLOGI i sitt ursprungliga sammanhang handlar om vetenskapen om människan i sin helhet. Det är ett dynamiskt system med ömsesidig effekt och som således inte är obegripligt vare sig kollektivt eller individuellt.

KULTURELL EKOLOGI innefattar såväl VÄRLDSKULTUR, NATIONELL KULTUR som INDIVIDUELL KULTUR.

KULTURELL EKOLOGI kan definieras som återföring eller feedback till den ursprungliga människan och till den ursprungliga samhällskulturen från vilket vi har avvikit.

Världskultur, samhällskultur och individuell kultur är baserade på människans ursprungsmedvetenhet, själsatomens operativa system och har inget med sinnesmedvetenhet, materiell medvetenhet att göra. Det är det inneboende, ursprungliga källprogrammet eller primära medvetandet, det absoluta medvetenhet, som bidrar till en ömsesidig samverkan mellan själsmatrisen (det operativa programmet) och sinnesmatrisen (styrprogrammet). Mellan intuition och intellekt. Mellan den eviga, virtuella, implicita (invikta), omanifesterade ordningen, 10:e – 6:e dimensionen och till sinnet relaterade, explicita (utvikta), manifesterade, tidsbundna ordningen, 5:e 4:e och 3:e dimensionerna.

Vår Internationella Akademi i Total Mänsklig Kultur A.I.C. är den enda oberoende och självständiga akademin på jorden som har tillgång till källkunskapen om det operativa programmet och styrprogrammet som har med människans och övriga naturrikens utveckling.

Vår akademis uppgift är att höja medvetenhetsnivå hos människan från dess nuvarande, begränsade tredimensionella, till en femdimensionell, obegränsad nivå. Endast då kan människan skapa fred inom sig själv och med sin omgivning.

Ökad egoism och materialism bidrar till splitring och binder människan ännu djupare i det lägrekvalitativa sinnets fängelsehåla och hindra honom från sin kosmiska utveckling.

Vi har två val: antingen fortsätter vi i samma spår som hitintills och utrotar oss själva och vår civilisation, eller förändrar vår medvetenhet från dess begränsade tredimensionella till ett obegränsad femdimensionell kvantmedvetande nivå. Valet ligger i våra händer. Vi kan inte både äta upp kakan och behålla den. Vi kan inte sitta på två stolar samtidigt.


En förändrad medvetenhet är en nödvändighet för människans och civilisationens överlevnad.

Ta kontakt med vår akademi via email och försäkra dig din plats i utvecklingsspiralen.