tisdag 5 juli 2011

Hur du kan förändra ditt livssituation till det bättre med CelesteMetoden

Den jordiska civilisationen befinner sig på randen till global katastrof. Ökad miljöförstöring, destruktivitet, materialism, maktlystnad, krig, hat etc., växer till okontrollerbara proportioner. Etik – moral, hänsyn till sin nästa, naturen, djuren etc. är med dagens tänkande en utopi.
Många talar om etik och moral, men endast få praktiserar det i sina dagliga liv.
Etik – moral utgör grundfundamentet enligt kosmos lag.

Om människan fortsätter att ödelägga grundfundamentet för sin existens, överlevnad, på vilken människas öde vilar, då kommer den nuvarande civilisationen liksom tidigare civilisationer att bli ett minne blott.

Människan tror i sin naivitet att allting förändras, utan att han själv behöver göra någonting. Man räknar med att det alltid finns någon annan som ordar allt.

Vem eller vad skulle i så fall göra det?

Ett paradigmskifte, en förändrad medvetenhet från sitt nuvarande 3 D till en 5 D kvantmedvetenhet är en nödvändighet för den jordiska civilisationens fortbestånd.

För att värna om den totala mänskliga kulturen, vilket innefattar skapelsen, hyperrymden i sin helhet, både det som rör det jordiska likväl som det utomjordiska, har vi skapat

CelesteMetoden®.

CelesteMetoden® är den mest omfattande och djupgående kosmiska vetenskapen som någonsin har presenterats i modern tid. Delar av denna vetenskap har tidigare endast varit avsedd för vissa utvalda lärjungar (studerande) i Egypten, Indien och i Tibet. Idag finns denna kosmiska kunskap tillgänglig för alla. Alla kan ta del av den.

Vad är då CelesteMetoden®?

Är CelesteMetoden® någon slags religion, sekterism, filosofi eller vetenskap?

CelesteMetoden® är en kosmisk, universell vetenskap (vetskap) som utgör grundfundamentet inom alla religioner, filosofier och traditionella vetenskaper. CelesteMetoden® leder in oss i världsalltets, hyperrymdens djupaste mysterier och ger oss kunskap – vishet om det som rör både det omanifesterade, s.k. virtuella (andliga), implicita ordningen, invikta universumet och den manifesterade, explicita ordningen (s.k. sinnesinfluerade), utvikta delen av skapelsen, vilka båda tillsammans utgör världsalltet, hyperrymden i sin helhet.

Hur långt den materiella vetenskapen än har fortskridit på jorden, så befinner den sig fortfarande i embryostadiet ur medvetenhetssynpunkt när det gäller kunskap om människan, världsalltet, hyperrymden i sin helhet.

Den jordiska människan befinner sig redan i datorernas och elektricitetens tidevarv. Vetenskapen har redan utvecklat avancerade rymdfarkoster och tekniska apparaturer, men samtidigt talar man om människans fortlevnad efter den fysiska kroppens avlägsnande, s.k. döden som någon slags vidskepelse, tro eller fantasi.

Hur avancerad eller utvecklad en dator än mår vara, kan den aldrig ersätta den mänskliga hjärnan som greppar över hela skapelsen från den minsta atom till den största galax.