tisdag 5 juli 2011

Internationella Akademin För Total Mänsklig Kultur A.I.C.

Idag har jag tänkt presntera våra Internationella Akademi som är unik i sitt slag. Skillnaden mellan denna akademi och andra akademier inom humanvetenskap är att vi har tillgång till en helt annan kunskap - medvetenhetsnivå än statliga eller privata akademier, högskolor. Vi förmedlar kunskap som rör människans nutida situation, livsvillkor, medvetenhetsnivåer och hur man med vår hjälp kan träna sig till ökad medvetenhet. En ökat medvetenhet är en nödvändighet för människans fortsatta existens på jorden.

L'Académie Internationale De Culture Humaine Intégrale A.I.C.
"Den Internationella Akademin för Total Mänsklig Kultur" innefattar filosofi, vetenskap och teknik, med anknytning till människans villkor, framsteg och utveckling. Akademin grundades i Bordeaux, Frankrike, 1972. Därefter inregistrarades akademin i Ecuador, Sydamerika av professor Johnny Lovewisdom. 1989, inregistrerade jag akademin i Stockholm, Sverige som ett Akademistiftelse, Org nr 802014-5309. Akademistiftelsen "Internationell Akademi för Total Mänsklig Kultur" är en privat läroanstalt som verkar som utbildnings- och utvecklingscenter inom livsvetenskap - humanvetenskap. Akademin är oberoende och ideell. Som oberoende läroanstalt har den ingen relation med något svenskt statligt universitet eller någon högskola.
Jag är grundare och besyddare av denna akademi.

Akademin har som målsättning:

Ett världssamhälle:
Med ett världssamhälle menas ett samhälle där varje invånare eftersträvar att i harmonisk anda lösa olika slags problem. Detta oberoende om problemets art är individuell, nationell eller av internationell karaktär.

En broderlig mänsklighet:
Alla människor oberoende av ras eller nationell tillhörighet härstammar från samma kosmiska källa och familj. Detta gör att alla människor är lika berättigade till livet.

En flagga av kärlek - vishet:
Kärlek (universell harmoni) och vishet (högre kvalitativ medvetenhet) skall vara ledstjärnan för alla människor på jorden. Detta symboliseras inom den ”Internationella Akademin för Total Mänsklig Kultur” och "Det Nordiska Pontifikatet" av en flagga med vit bakgrund och en gyllene sol i mitten. Solen är livgivaren och källan till all kosmisk kunskap i vårt solsystem. Solen utgör solsystemets databank (software) i vilken all information finns lagrad som rör skapelsens mångfald inom solsystemet.

En moralstandard:
Etik - Moral skall vara grundfundament för alla människor och inom alla områden.

Ett språk av förståelse:
Oberoende av ras eller nationell tillhörighet skall vi människor lära oss att samverka med varandra i samförstånd.

Över alla gränser:
I alla sammanhang skall vi lyssna och lära av varandra och eftersträva förståelse för varandras olikheter.

Över alla fördomar:
Ingen av oss är för mer en någon annan, oberoende av börd, status eller materiella tillgångar. Ingen av oss är vare sig sämre eller bättre begåvad. Vi alla är utrustade med olika slags erfarenheter i livet. Vi befinner oss alla någonstans på utvecklingsspiralen ur medvetenhetssynpunkt. Vissa av oss har hunnit längre, andra följer efter.

Över alla traditioner:
Traditioner och olika slags kulturer skall inte vara hinder för vår mänskliga utveckling. En förändrad medvetenhet anpassad efter kosmisk utveckling är en nödvändighet för civilisationens fortbestånd.