tisdag 5 juli 2011

CelesteMetoden® Ledarskapsutbildning

”Total Brain Ledership” med Femdimensionellt Kvantmedvetande

Den snabba utvecklingen som sker i världen behöver ett kvanthumanistiskt ledarskap. Vi talar inte längre om IQ och EQ, utan om snabba och långsamma hjärnor. Den traditionella ledarskapsutbildningen leder inte till att vi kan använda hela hjärnans kapacitet medvetet. All utbildning, planering och problemlösning sker idag inom ramen av de 17 % som rör vår intellektuella förmåga, d.v.s. vårt dagsmedvetande.

En kvanthumanistisk ledare kan nyttja sin hjärnas totala potential för att företaget,
organisationen eller nationen skall bli effektiv och framgångsrik.

Därför riktar sig CelesteMetoden® i första hand på hjärnans – hjärndatorns funktionalitet.

Ett framgångsrikt ledarskap är relaterat till individuell tillväxt.

Det går inte att klara sådant som man inte har erfarenhet av eller som inte finns inlagrat i hjärnans, dvs. hjärndatorns O/S (operativ och styrprogram), matris, mjukvaruprogram (software).

För dig som ledare och har deltagit på de kurser som finns idag som

· Strategier
· Målstyrning
· Transpersonellt ledarskap mm,

är det viktigt att uppmärksamma de snabba förändringarna som dyker upp i horisonten.

CelesteMetoden® leder dig successivt in i de nya tankebanor som behövs för att kunna möta kommande utmaningar.

Känner du dig mogen för ett ledarskap enligt CelesteMetoden®, dvs. ett.




Total Brain Ledership

Femdimensionellt Kvantmedvetande

Förändringsledare




Du får via CelesteMetoden® kontakt med din inre styrka och viljan att hitta ditt sanna ledarskap. Du utvecklar och förändrar dig själv genom att du blir mer medveten om din sanna potential och får därmed möjlighet att påverka din personal, dina anställda så att de också kan utvecklas och se möjligheterna framför begränsningar.

De finns två kategorier av ledarskap:

· Ett Nytt Ledarskap
· Ett Föråldrat Ledarskap

Ett nytt ledarskap innebär obegränsade möjligheter och är inte begränsat till ett föråldrat paradigm (föråldrad tankestruktur) som bygger på seder och traditioner. Inom nytt ledarskap ser man ständigt möjligheter genom att tänka ur ett femdimensionellt kvantperspektiv.

Inom ett föråldrat ledarskap betraktar man allting ur en tredimensionell medvetenhet som följer det traditionella mönstret med bara smärre förändringar i ledarskapet och organisationsstrukturen. Detta leder successivt till en återvändsgränd.

Med ett dynamiskt ledarskap har man större möjlighet att förstå vinsten med att gå på kurs och utveckla sig själv och senare sin anställda, med tanke på humankapitalet.

Ett nytt ledarskap, en ny vetenskap, nya tillämpningar inom utbildning, en ny form av kreativitet gör att en ny värld befinner sig i ett slags turbulent tillstånd. Mänskligheten befinner sig i en uppvaknandeprocess, vilket innebär en slags födslovånda där föråldrade, förgängliga värderingar och invanda vanor skall ge plats åt nya tankar, nya värderingar och ett nytt sätt att se på livet.

Ditt företags framgång, din egen framgång beror på dig som ledare. Vi kan hjälpa dig att uppgradera dig själv och bli en femdimensionellt medveten ledare i tiden.

Sandor A Markus