tisdag 5 juli 2011

Hur kan Kvantfysiken förändra Människans Liv

Vi befinner oss på jorden i en en övergång från det gamla, förgängliga till ett nytänkande, ny medvetenhet. Samtidigt lever i en osäker tid, i en osäker värld där vi ständigt utsatta för kärnvapenhot, miljöförstöring, krig, våld mm på grund av vårt begränsade medvetenhet.

En nytänkande är ett nödvändighet för den jordiska civilisationen fortbestånd, överlevnad.

Den nya tidsåldern, kvanttidsåldern innebär ökad informationsflöde vilken i sitt tur kräver ökad medvetenhet. Den tiden då politiker påstått att människan skall överlåta tänkande till dem och ägna sin tid åt sina vardagliga sysslor, är förbi. En sådan tänkande leder för eller senare till ett robottsamhälle, till anarki och sönderfall av samhället. Ökad medvetenhet innebär ökad individuell och kollektivt ansvar, vilket leder människan till högre dimensionella höjder ur medvetenhetssynpunkt. I ett robottsamhälle stagnerar människan och inte längre har möjlighet att använda sina ursprungliga kvalitativa (själsliga) egenskaper.

Den explicita ordningen, utvikt universum befinner sig konstant i en omstruktureringsprocess. Ingenting står still. Allting omstruktureras omvandlas. Detta innebär för den jordiska civilisationen en förändrad medvetenhet. Man kan inte längre vara ovetande, okunnig om det som rör livet, utvecklingen, hyperrymden i sin helhet. Materien är inte längre en isolerad enhet.

Vi är omgiven av en parallell värld, en parallell universum som är lika verklig som vår tredimensionella fysiska materiella värld.

Hela skapelsen befinner sig samtidigt i två parallell tillstånd, både som materia (förtätad energi) och som antimanteria (förfinad energi). Både som inplicita ordning, invikt universum som är evig – oändlig, oförstörbar, oförändringsbar och som explicita ordning, utvikt universum som är tidsbunden, omstrukturerbar, förstörbar.

Kvantfysiken är en förbluffande, svindlande tanke inom det naturvetenskapliga fältet som kan totalt förändra varje människans liv. Sätt i gång med att förändra dina tankar och du kommer att förändra världen.